Superdygtige og kompetente

“Anne og Lise er superdygtige og kompetente behandlere. De er meget nærværende, og jeg kan mærke, at de er til stede og opmærksomme. Jeg føler mig set og mødt i mine behov, og jeg er helt tryg i deres hænder. De forstår at aflæse min krop, og hvad den har brug for samtidig med, at de får mig til at slappe godt af. Som eliteløber har jeg stor gavn af deres behandlinger, især når træningen har været rigtig hård. Specielt har jeg fået åbnet op for mit åndedræt, hvilket jeg tydeligt kan mærke under hårde intervaller, men også når jeg skal slappe af og finde tilbage til en rolig vejrtrækning. Jeg er glad for jævnligt at få behandlinger hos All Around Health, da behandlingerne hjælper mig fysisk og mentalt med at restituere, så jeg er frisk til at give mig 100% både til træning og til konkurrence.”

– Mathilde Diekema

Fantastisk behandling

“Tak for en fantastisk behandling, hvor jeg virkelig kom til at mærke de store og små spændinger, jeg har rundt omkring i kroppen. Det har gjort mig mere bevidst om at mærke efter og tænke over uhensigtsmæssige bevægemønstre. Jeg følte mig helt igennem tryg under behandlingen med gode forklaringer undervejs af Anne. Anne er betænksom og nænsom og forstod at høre ind til, hvordan trykkene føles, og hvortil grænsen går. Så man ikke vrider sig i smerter, men det tages i små skridt og dermed opleves mere behageligt og opbyggende for kroppen. Samtidig opstod en ro i hovedet, fordi kroppen afslappes fuldkomment. Man er ikke i tvivl om, at man behandles af en dygtig professionel behandler. Mine varmeste anbefalinger herfra!”

– Yanetha Vesterager

Et trygt rum

“Anne og Lise er to dygtige behandlere, som har det hele menneske i fokus. Jeg bruger kropsterapi som et pusterum i en presset hverdag med en masse arbejde og træning. Under behandlingerne får min krop rent fysisk og psykisk lov til at geare helt ned. Anne og Lise er begge to meget behagelige mennesker, som formår at skabe et trygt rum, hvor man kan slippe alle sine bekymringer. Min krop elsker behandlingerne med jævne mellemrum, og de får derfor mine varmeste anbefalinger!”

– Ninna Porsmose

Varm anbefaling

“Jeg har fået behandlinger af både Anne og Lise i løbet af de sidste par måneder nu. De arbejder primært med at hjælpe mig med at restituere efter hårde træninger. Desuden hjælper de mig med at lindre smerterne i mine ømme skuldre og nakke grundet stress. De er gode til at stille spørgsmål under behandlingen for at sikre, at jeg får den rigtige behandling specifikt tilpasset mig. De guider mig også i forhold til min vejrtrækning, så min krop bedre kan give slip på spændingerne. Anne og Lise sikrer altid, at jeg føler mig godt tilpas under behandlingen. Jeg kan varmt anbefale dem til behandling.”

– Katt Grasberger

God modtagelse

“Jeg er altid blevet taget godt imod, når jeg har fået massage af enten Anne eller Lise. De er begge gode til at være i dialog og bruge både deres erfaring samt intuition til at lægge det rette pres på musklen, hvilket gør det nemt for mig at slippe spændingen. Pulsering er et element i behandlingen, som jeg altid ser frem til. Der kan jeg selv tydeligt mærke hvor jeg har svært ved at give slip i kroppen, og når det lykkes tydeligt mærke, hvordan kroppen føles lettere, og jeg får en bedre fornemmelse af kroppens helhed. Jeg har især haft fokus på at slippe spændinger omkring mit åndedræt. Derved har jeg helt afgjort fået en både lettere og dybere ind- og udånding, når jeg løber.”

– Torben Holmgaard

Rolig og tillidsfuld atmosfære

“En behandling hos Lise er ikke bare en behandling. For mig rækker det ud over briksen og ud i skoven og på stadion, hvor jeg oplever at have mere overskud, når jeg løber. Lise har hjulpet mig til en bedre vejrtrækning, så jeg kan løbe mere afslappet, mere frigjort og jeg oplever at trække vejret dybere og mere effektivt uden større besvær.
Lise får skabt en rolig og tillidsfuld atmosfære i hendes behandling. Så jeg går altid derfra med mere velvære, energi og glæde.”

– Jesper Østergaard

Fra hovedet til kroppen

”Jeg oplever, at kropsterapi hjælper med at flytte mit fokus fra hovedet til kroppen. Jeg bruger som udøvende triatlet meget af min tid på træningsplaner og kost – og her hjælper kropsterapi mig med faktisk at lytte til min krop og være opmærksom på, hvordan den har det. På denne måde kan jeg undgå potentielle skader. Ved andre behandlingsformer har det for mig tidligere handlet om at bearbejde skaden, når den allerede var opstået. Kropsterapi forebygger i stedet skader og lærer mig tilmed at tyde og handle på de signaler, som min krop sender til mig.”

– Marin Heinesen

Rigtig dejlig oplevelse

”At få behandling af Lise er en rigtig dejlig oplevelse. Lise kommer hele kroppen rundt og går i dybden de steder, der trænger til ekstra opmærksomhed. Lise bruger sin viden om krop og sundhed til at komme med gode forslag til træningsøvelser og sundhedstips – hvor hun tager højde for, at det skal være muligt at implementere i en travl hverdag. Jeg kom med nogle problemområder og en generelt ret anspændt krop og gik derfra helt afslappet og med gode idéer til, hvordan jeg selv kan pleje mine problemområder imellem behandlingerne”

– Anja Døring

All Around Health

All Around Health
v/ Anne Skovbo og Lise Skovbo

Social