Vi er to søstre, Anne og Lise, som sammen har All Around Health. Vi er en del af Strandvejens Sundhed i Risskov i den nordige del af Aarhus.

Vi er uddannede kropsterapeuter fra Totum i Aarhus og har haft egen klinik siden 2019. Vi videreuddanner os lbende og har taget kurser inden for anatomi, fysiologi, sygdomslære, psykologi og skadesbehandling.

Hos All Around Health er du i gode hænder. Vi er medlemmer af Dansk Behandlerforbund og er RAB-registrerede kropsterapeuter, hvilket er din garanti for, at vi har en kvalificeret uddannelse og en grundig sundhedsfaglig viden. Vi arbejder professionelt ud fra en høj etisk standard og god klinisk praksis.

Anne:
“Jeg har løbet i mange år og interesserer mig meget for kroppen og hvordan den reagerer på såvel fysisk som psykisk belastning. Som kropsterapeut har jeg erfaret, hvor effektiv en kropsbehandling kan være i forhold til at berolige et stresset nervesystem. Jeg ønsker at hjælpe mine klienter med at få ro i kroppen og derved opleve mere overskud i hverdagen til at fokusere på det, der er vigtigt og gøre det, der betyder noget.”

Lise:
“Jeg er kropsterapeut, fordi jeg ønsker at hjælpe andre med at opnå mere livskvalitet ved at få en større opmærksomhed på kroppen og dens tilstand, så stress, overbelastning og smerter kan undgås. Som person er jeg nysgerrig på kroppen og hvad det er, der skal til for, at den fungerer optimalt, eksempelvis i forbindelse med sport og idræt. I mit arbejde har jeg set, hvilke fordele eliteløbere har af løbende at få kropsterapi, fordi denne behandlingsform er fremragende, når kroppen har brug for hvile og restitution.”

Anne
Anne
Lise
Lise

All Around Health

All Around Health
v/ Anne Skovbo og Lise Skovbo

Social