All Around Health

Totum-kropsterapeuter

Vi er to søstre, Anne Skovbo og Lise Skovbo. Vi er begge 43 år, og vi har haft All Around Health sammen siden 2019.

Vi er uddannede kropsterapeuter fra Totum i 2020 og har også taget en uddannelse i stresscoaching hos Forebyg Stress i 2023. Derudover har vi taget kurser inden for anatomi og fysiologi og specialiseret os inden for stress og perimenopausen.

Hos os er du i trygge hænder; vi er medlemmer af Dansk Behandlerforbund og er RAB-registrerede kropsterapeuter, hvilket er din garanti for, at vi har en kvalificeret uddannelse, og at vi arbejder professionelt ud fra en høj etisk standard og god klinisk praksis.

Vi har selv erfaret, hvor stor en effekt det har at have fokus på afstressning i hverdagen og hvordan få og relativt små, men vedvarende ændringer kan føre til mindre stress og mere overskud – og det er dét vi ønsker at give videre til vores klienter.

“Anne og Lise er superdygtige og kompetente behandlere. De er meget nærværende og opmærksomme og forstår at aflæse min krop, og hvad den har brug for.”
– Mathilde, 30 år

Gratis mini guide

Hent vores gratis mini guide. Her får du 3 nemme og effektive råd til et liv med mindre stress og mere overskud i hverdagen.