Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en mild form for massage. I vores behandlinger anvender vi såkaldte pulseringer, hvor vi lige så stille skubber til din krop, fordi dette er enormt effektivt til at løsne op for spændinger og til at få ro på nervesystemet. En behandling er som udgangspunkt behagelig og gør ikke ondt, men er kroppen meget anspændt, vil du kunne mærke det, når vi behandler de anspændte områder. Vi arbejder også med vejrtrækningen, fordi en dyb og rolig vejrtrækning hjælper kroppen med at slappe af.

Hvordan foregår en behandling?

Når du kommer i klinikken, vil du blive taget godt imod af enten Anne eller Lise. Vi anbefaler, at du kommer 5 min. inden din aftale, så du har god tid til lige at lande. En behandling varer 50-60 minutter og starter ud med en samtale, hvor vi afdækker, hvad du har brug for hjælp til. Denne samtale tager typisk 10-20 minutter.

Under behandlingen ligger du i dit undertøj eller et tyndt lag tøj og under et tæppe. Behandlingen tager udgangspunkt i den indledende samtale.

Er du i et forløb hos os, vil du under hele forløbet blive behandlet af den samme behandler.

“Kropsterapi hos All Around Health hjælper mig med at få ro i en travl hverdag med mange forandringer, hvilket jeg kan mærke helt konkret både på arbejde og til træning, hvor jeg præsterer bedre, fordi min krop er restitueret og i balance.”
– Camilla, 53 år

Hvad kan du forvente efter en behandling?

Det er meget individuelt, hvordan kroppen responderer på en behandling. Vi oplever, at de fleste føler sig meget afslappede og oplever mere ro i hovedet og i kroppen. Men fordi en behandling støtter kroppens restitution, kan du også føle dig ladet op og have fået mere energi.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der dukker spørgsmål op efter behandlingen.

Hvor mange behandlinger? Og hvor ofte?

Alt afhængig af hvilken problematik du gerne vil have hjælp til, og hvor længe den har stået på, vil vi anbefale dig et forløb – typisk på 6-8 behandlinger. I starten anbefaler vi, at du kommer en gang om ugen. Derefter kan der gå 2-4 uger mellem behandlingerne.

I et forløb arbejdes kontinuerligt med afstressning, og vi rådgiver dig i, hvordan du selv kan støtte processen mellem behandlingerne.

Gratis mini guide

Hent vores gratis mini guide. Her får du 3 nemme og effektive råd til et liv med mindre stress og mere overskud i hverdagen.